Om jordläkning från geomantisk synpunkt

Läkedom för jorden

Marko Pogacnik

Konstnären och geomanten Marko Pogacnik menar att en allomfattande och kärleksfull inställning till natur och landskap är en förutsättning för att man med bestående verkan ska kunna hela djupa sår i det ekologiska systemet. Vad händer egentligen när en väldig bygg­nad reses ovanpå ett av jordens hjärtchakran, eller när ett sammanhängande landskap skärs itu av en järnridå? Vilka effekter får omfattande vägnät på planetens subtila krafter? 

Marko presenterar här metoder för att diagnosticera och läka jordens finare livssystem, samtidigt som han betonar att grunden till all jordläkning är att man förändrar sig själv.  Läkedom för jorden ger en introduktion i hur man kan utveckla sin kunskap om de osynliga rikena på jorden, i naturen och i landskapet och få insikt i hur de påverkar det synliga planet. Boken innehåller också ett kapitel om hur man kan praktisera jordläkning i sitt eget hem och i sin egen trädgård.

Marko Pogacnik är en av de främsta utövarna av geomanti i vår tid. Hans böcker Naturandar och elementarväsen och Gudinnans återkomst finns också utgivna på Nova Förlag.

235 sid. Hft. Pris 210 kr. Recension

Nu under omtryckning – leveransklar i mitten av maj

Beställning: Sätt in 210 kr på vårt plus­giro 441 55 86–9 och skriv "Läkedom för jorden"  & namn i rutan eller på talongen, så skickar vi boken så fort vi får den från tryckeriet. Endast Sverige.

Nova Förlag, Gråvädersv. 4 H, 222 28 LUND

Tel: 046-12 12 48, Mail: info@novaforlag.nu

Webbsida: www.novaforlag.nu