Om jordläkning och geomanti

Läkedom för jorden

Marko Pogacnik

Geomanten och jordläkaren Marko Pogacnik menar att en allomfattande och kärleksfull inställning till natur och landskap är en förutsättning för att man med bestående verkan ska kunna hela djupa sår i det ekologiska systemet. Vad händer egentligen när en väldig bygg­nad reses ovanpå ett av jordens hjärtchakran, eller när ett sammanhängande landskap skärs itu av en järnridå? Vilka effekter får omfattande vägnät på planetens subtila krafter? 

Marko presenterar här metoder för att diagnosticera och läka jordens finare livssystem, samtidigt som han betonar att grunden till all jordläkning är att man förändrar sig själv.  Läkedom för jorden ger en introduktion i hur man kan utveckla sin kunskap om de osynliga rikena på jorden, i naturen och i landskapet och få insikt i hur de påverkar det synliga planet. Boken innehåller också ett kapitel om hur man kan praktisera jordläkning i sitt eget hem och i sin egen trädgård. 235 sidor. Med författarens egna illustrationer.

Ur innehållet: Vad menas med jordläkning? / Jordläkningens riken och nivåer / Personlig förändring är grundläggande för att man ska kunna läka jorden /  Varseblivningen som ett diagnosverktyg / Metoder för jordläkning / Att handskas med destruktiva krafter / Jordläkning på ens eget personliga område.

Av samma författare: Naturandar och elementarväsen, Gudinnans återkomst


Boken kan fås i bokhandeln, via nätbokhandeln eller direkt från förlaget.Nova Förlag och Bokhandel, Gråvädersv. 4 H, 222 28 LUND

Tel: 046-12 12 48, Mail:
info@novaforlag.nu

Hemsida: www.novaforlag.nu